Correct Dice Set is not being loaded for a Saved Macro

A holding area for obsolete posts that we don't wish to delete altogether.
Post Reply
BTS1967
General
Posts: 162
Joined: Sat Jan 27, 2007 2:00 am
Location: Southern CA, US

Correct Dice Set is not being loaded for a Saved Macro

Post by BTS1967 » Wed Oct 17, 2007 1:13 am

When I load a saved macro, the Dice Set is the last dice set selected. For example, if I use the black dice set and then load a macro using a green set, the dice set is the black.

Is it possible to either default or have a selectable option that when you load a macro, the dice set used for the primary die is loaded with the macro?

BTS

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9385
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Wed Oct 17, 2007 2:02 am

The blue die set is the only one loaded by default when you first launch BRPG, and I think it also auto-loads the last die color used. The rest of the colors get loaded when selected from the popup menu, and remain available for the rest of the session, so the correct die colors from a saved macro should then work.

The problem with pre-loading all the dice sets by default is that it creates a significant slowdown the first time you open the panel.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

BTS1967
General
Posts: 162
Joined: Sat Jan 27, 2007 2:00 am
Location: Southern CA, US

Post by BTS1967 » Wed Oct 17, 2007 9:20 pm

See my reply to the "other" thread! :wink:

BTS

--- Moved to Archive ---

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests