Bug: Unit Settings Window Background (beta v1.04)

An archive for tracking bugs that have already been fixed
User avatar
Halebop
Moderator
Posts: 632
Joined: Mon Nov 21, 2005 10:16 am
Location: Auckland, New Zealand

Bug: Unit Settings Window Background (beta v1.04)

Post by Halebop » Sun Feb 12, 2006 8:58 am

This happened to me twice today but I haven't been able to duplicate it since:

Selected a new figure and when the Unit Settings window opened it assumed the background of the map image it was covering. Accepting and then opening a 2nd figure's Unit Settings window resulted in the same effect. By the third selection the background reverted to standard blue/grey color.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9368
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Feb 12, 2006 10:29 am

That's an odd thing to happen. Had you placed the map in the Objects folder, by any chance? If it happens again, try selecting any other piece of art to get the preview window to refresh. I'll try to prevent this from happening in a future version.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Locked