Search found 31 matches

by heyhogan
Sat Apr 06, 2013 12:16 am
Forum: Game Room
Topic: Digital conversion of Guillotine
Replies: 1
Views: 2228

Digital conversion of Guillotine

This conversion appears to be OK. I am going to be testing over the next few weeks. Not sure how to quickly move cards to player hand area, and not sure how to control who can see what. Any suggestions here? I don't want folks peaking at other players cards, but I really don't want to keep changing ...
by heyhogan
Sat Feb 16, 2013 2:45 am
Forum: Customer Support
Topic: Building a custom card deck for play on gameboard, not table
Replies: 2
Views: 2507

Thank you!

Thanks. That is exactly what I was looking for! Took 10 seconds to build a 50 card deck. Sweet! I did check the manual, but missed that. Case closed!
by heyhogan
Fri Feb 15, 2013 7:47 pm
Forum: Customer Support
Topic: Building a custom card deck for play on gameboard, not table
Replies: 2
Views: 2507

Building a custom card deck for play on gameboard, not table

I am doing a conversion of a game that has card decks that get played on the gameboard. This is not a card game, and will not use the "Card Table" feature. I have the images for the deck created and the "back of card" image. I tested the create custom deck feature and it built the deck just fine. I ...
by heyhogan
Wed Feb 13, 2013 6:20 pm
Forum: Bug Tracker
Topic: Export not always right
Replies: 7
Views: 8628

Link to files

Here is a link to the Game media bundle files. I did an export, renamed the file, and did another export, renamed that file, and then did an export again. One big one , two smaller ones.

https://www.box.com/s/5g6jzkdcycl2w01qujvz
by heyhogan
Sat Feb 09, 2013 6:05 pm
Forum: Bug Tracker
Topic: Export not always right
Replies: 7
Views: 8628

more bad news

So, in an effort to get more info, I saved the game as Scot9. I then exported the game. Saved the media bundle to my test machine and imported on test machine. Then setup a session to see if I could play the game. The test machine is getting an error "Object Expected" as cannot display the map. When...
by heyhogan
Sat Feb 09, 2013 5:45 pm
Forum: Bug Tracker
Topic: Export not always right
Replies: 7
Views: 8628

Follow-on question about media bundles

Is there a way to "view" a CXT file (media bundle) outside of BGE with a tool like notepad or Winzip to make sure it looks OK? Any way to test a file other than trying to import on another machine?
by heyhogan
Sat Feb 09, 2013 5:41 pm
Forum: Bug Tracker
Topic: Export not always right
Replies: 7
Views: 8628

Export not always right

I wanted to replace a token with a new one that I had fixed - it had the same name and was in the Mini folder. I figured I needed to purge all the media, so I did, figuring I could import the game media file again (Which I had just exported. When I tried to load the media file, it gave me the error ...
by heyhogan
Sat Feb 09, 2013 11:38 am
Forum: Customer Support
Topic: Does BGE support animiated fire?
Replies: 4
Views: 3594

Closing

Yes, that was how I was thinking of using it. Knowing it's in BRPG gives me a reason to updgrade I supose. I have a SpaceHulk game that has a flame thrower. I was also thinking of doing a WWII conversion with tanks and thought burning tanks would be a nice touch. Thanks for all the effort to put thi...
by heyhogan
Sat Feb 09, 2013 11:08 am
Forum: Bug Tracker
Topic: Lock-up of Unit Settings
Replies: 3
Views: 4761

Lock-up

With a new name, it worked fine. Finished! I used the name "double". To be safe, I also made it a PNG to see if that would make any difference.
by heyhogan
Fri Feb 08, 2013 2:07 pm
Forum: Bug Tracker
Topic: Lock-up of Unit Settings
Replies: 3
Views: 4761

Lock-up of Unit Settings

Adding the X2.jpg as either a mini or component to the game is causing the Unit Settings dialog box to freeze. I tried adding this as a "ticket" to the game as both a mini (1st) and then as a component. The only difference I notice is that when I tried to add as a MINI, it did not have an Object nam...
by heyhogan
Wed Feb 06, 2013 11:43 pm
Forum: Customer Support
Topic: Game Edition Client Getting Script Errors
Replies: 17
Views: 8078

Fantastic!

Glad to hear this is fixed. I still a newbie, and there is a lot to learn here, but I can tell a lot of though has been put into the various features. Thanks for your help!
by heyhogan
Wed Feb 06, 2013 11:38 pm
Forum: Customer Support
Topic: Question about toggling locking and tile of token
Replies: 4
Views: 3166

More details

Your are right - instead of playing the player mats as Mini's I should have placed them as components - then tile and lock would work (I get that now - thanks). However, I think I bumped into a couple of interesting bugs. When I tried to convert them to components via the TRANSFORM command, nothing ...
by heyhogan
Mon Feb 04, 2013 11:33 pm
Forum: Customer Support
Topic: Question about toggling locking and tile of token
Replies: 4
Views: 3166

Question about toggling locking and tile of token

I have been trying to use the LOCK and TILE options for a token I have placed in a game. The token is a "player area" and will hold the tickets the players will use. I wanted to "LOCK" this token so it doesn't accidently get selected and moved and thought either the LOCK or TITLE command would work....
by heyhogan
Sun Feb 03, 2013 2:04 pm
Forum: Customer Support
Topic: Game Edition Client Getting Script Errors
Replies: 17
Views: 8078

Owner Setting info

The owner was set to HOST. I did try changing just this to see if the problem would go away and it did not. I needed to go to prefs page 2 and turn off display of portraits to get past issue.
by heyhogan
Sun Feb 03, 2013 2:00 pm
Forum: Customer Support
Topic: Game Edition Client Getting Script Errors
Replies: 17
Views: 8078

Here are screen shots

Yes, I did download the media bundle 1st, but just to be sure I did it again and attached the screenshot. Also included a screenshot of the pref page 2 - and yes portraits was checked. When I uncheck it, the error (and portraits) no long appear. I also tested sending sound, but that caused the HOST ...
by heyhogan
Sun Feb 03, 2013 1:24 am
Forum: Customer Support
Topic: Game Edition Client Getting Script Errors
Replies: 17
Views: 8078

My version

I am using version 1.3. My tests are done with two machines as this provides me a good way to evaluate what a remote user will see. My Desktop (HOST) is running Windows 7 Enterprise N SP1, AMD Dual core Processor 58000 with 4GB of Ram (running 32-bit). Plenty of disk space. The GUEST is an IBM lapto...
by heyhogan
Fri Feb 01, 2013 1:16 am
Forum: Customer Support
Topic: Game Edition Client Getting Script Errors
Replies: 17
Views: 8078

Portrait bug

I did not have anything in turn sequencer yet. Double-check and built a scot3.bge file. See attached hyperlink for download. https://www.box.com/s/yvbbuesy3dxp7hhcxj9n Here is link to media file. I had one music track and one FX. Note: client does not hear music. https://www.box.com/s/gzjlackt6xt0r8...
by heyhogan
Thu Jan 31, 2013 12:37 am
Forum: Customer Support
Topic: Game Edition Client Getting Script Errors
Replies: 17
Views: 8078

Script error

I am quite sure it has to do with the Portriats. I made another game and turned off all portraits and it works fine now.

I also wanted to test "SEND Audio". This did not appear to work. I am going to search to see if another thread talks about his.
by heyhogan
Thu Jan 31, 2013 12:25 am
Forum: Customer Support
Topic: Game Edition Client Getting Script Errors
Replies: 17
Views: 8078

#getPos

I am bumping into this problem as well. I loaded BGE 1.3 on a laptop so I could test my game between my host computer (desktop) and the laptop (player 1). Connection goes OK, maps comes up, but if the player (named LAPTOP) tries to touch any tokens, the error comes up. The tokens do have portraits, ...
by heyhogan
Wed Jan 30, 2013 11:15 am
Forum: Customer Support
Topic: Another problem
Replies: 4
Views: 2252

Thanks.

Fixed it.
by heyhogan
Wed Jan 30, 2013 10:40 am
Forum: Customer Support
Topic: Zombie Plague
Replies: 3
Views: 2069

Zombie

Maybe I yacked up my installed during my testing. I was thinking of a fresh install, re-enter challenge code, and try the Zombie thing again (will likely fix my CHAT issue as well). I have seen in other threads that a re-install on a new or rebuilt machine is an issue, but was not clear if deleting ...
by heyhogan
Wed Jan 30, 2013 10:35 am
Forum: Customer Support
Topic: Another problem
Replies: 4
Views: 2252

Chat

I looked in the Preferences folder and did not see this file. Is there another place I should be looking?
by heyhogan
Wed Jan 30, 2013 1:03 am
Forum: Customer Support
Topic: Another problem
Replies: 4
Views: 2252

Another problem

Was doing some more testing to understand how to connect and CHAT. Somewhere along the way I might have moved my Chat window, and now it is nowhere to be found. I have a two monitor layout, and had tested that I could move some of these elements to the second monitor, and they did just fine. Now aft...
by heyhogan
Wed Jan 30, 2013 12:04 am
Forum: Customer Support
Topic: Zombie Plague
Replies: 3
Views: 2069

Zombie Plague

Tried to load the Zombie Plague game but the media import is asking for a password, and I don't see one listed in install file.
by heyhogan
Tue Jan 29, 2013 11:39 pm
Forum: Customer Support
Topic: Newbie questions
Replies: 9
Views: 4443

Never mind...

I kept banging away and found the option to unlock the tile in the Unit Manager. Great. I also figured out that when the player token is selected, I can use the left-click menu and choose ARRANGE option.